Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Αντί ευχών για το νέο σχολικό έτος

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Σερρών αποτελεί το επίσημο συλλογικό όργανο εκπροσώπησης των ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών και αριθμεί περί τα 100 μέλη. Στους σκοπούς και προθέσεις του συμπεριλαμβάνεται, εκτός της εκπαιδευτικής επιμόρφωσης, η ενημέρωση και προφύλαξη των μελών του από τυχόν εξ αγνοίας παρανομίες και κατ’ επέκταση προφυλάσσει και τους πελάτες των ΚΞΓ από την παραπληροφόρηση και εκμετάλλευση.
Κάθε τυχόν ενέργεια του συλλόγου εναντίον μέλους ή μη μέλους του αποφασίζεται έπειτα από Γενική Συνέλευση, όπως ορίζει το καταστατικό του και αφορά τη διατήρηση των όρων του υγιούς ανταγωνισμού όπως από τους νόμους και το σύνταγμα, ο ελεύθερος ανταγωνισμός ορίζεται και περιορίζεται. Η εφαρμογή του νόμου αποτελεί την προϋπόθεση της ειρηνικής συνύπαρξης και του κλίματος αλληλοσεβασμού που πρέπει να διέπει το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών. Τονίζεται ότι ο ίδιος νόμος προβλέπει διευκολύνσεις, παροχές και δώρα από πλευράς των φροντιστηριούχων προς τους γονείς ,που κρίνονται από τον νομοθέτη θεμιτές και μη θίγουσες τον υγειή ανταγωνισμό παράλληλα με την εξυπηρέτηση κοινωνικών σκοπών. Δεν δύναται ουδείς άλλος, πλην του νομοθέτη να βαπτίζει άλλες παροχές θεμιτές και κοινωνικού χαρακτήρα με προσωπική του πρωτοβουλία παραβιάζοντας τον νόμο και εκ των υστέρων να παραπονιέται για την από του νόμου τιμωρία του. Οι θεμιτές διευκολύνσεις και δώρα επιτρέπονται από το νόμο στο πλαίσιο της δυσμενούς οικονομικής περιόδου που διανύουμε, και παρέχονται απλόχερα από τα μέλη του ΣΙΦΞΓ προς τις οικογένειες που μας επιλέγουν, και μάλιστα για λόγους ουσίας κι όχι για να διαφημισθούν.
 Τα ΚΞΓ Νομού Σερρών ήταν και είναι πάντα δίπλα στους μαθητές και στους γονείς τους προσφέροντας ποιότητα στην μάθηση και κατανόηση στις ανάγκες τους. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στα ΚΞΓ του συλλόγου μας και ευχόμαστε σε όλους, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου